Raliul Sibiului Pirelli e gata de START

Raliul Sibiului Pirelli va începe joi 17 iulie, de la ora 19:00, cu 63 de chipaje aliniate la START şi 11 probe speciale pe macadam.

Raliul Sibiului Pirelli e gata de START Raliul Sibiului Pirelli e gata de START

UPDATE: Astăzi, la ora 19:00, în Piaţa Mare a oraşului Sibiu este programat startul festiv în Raliul Sibiului Pirelli 2009. Pentru cei care nu ajungeţi acolo aveţi posibilitatea să urmăriţi totul în direct pe internet pe site-ul:  wwww.sibiu.ro. Aveţi la dispoziţie şase camere pentru a vedea tot ce se înâmplă acolo.

..............................................................................................

Raliul Sibiului Pirelli, prima etapă de macadam din calendarul Campionatului de Raliuri al Romaniei Dunlop, se anunţă mai spectaculoasă ca niciodată. Pentru start s-au înscris 63 de echipaje, un număr record în istoria recentă a competiţiei de la Sibiu, dintre care unul din Finlanda, unul din Ungaria şi unul din Austria.

Marco TempestiniPrincipalul favorit, chiar dacă nu a mai concurat niciodată aici, este finlandezul Jarkko Miettinen, liderul clasamentului general. "Am auzit că raliul de la Sibiu este unul foarte casant şi ca urmare în fiecare an se înregistrează numeroase abandonuri. Venim la această cursă după un forfait la Cluj şi este cât se poate de clar că nici nu ne putem gândi la încă un eşec de asemenea natură.”, a spus Jarkko Miettinen.

Un alt specialist pe macadam este şi Marco Tempestini. Italianul ocupă poziţia a doua în clasamentul general cu un total de 22,5 puncte. „Sibiul este prima etapă de macadam, suprafaţa noastră preferată, pe care cred că vom merge mai bine decât pe asfalt. Este însă un raliu dur, foarte solicitant pentru maşină, şi de aceea am hotărât să alergăm cu Subaru N 12.”, a spus Tempestini.

Claudiu DavidŞi Dan Gartofan, ocupantul poziţiei a treia din clasament, va lua startul cu vechea maşină. “E un raliu dur. Sper să-l terminăm fără evenimente. Eu am ales să folosesc pentru acest raliu modelul anterior deoarece venim din Bulgaria şi timpul e prea scurt pentru a pregăti N14 pentru macadam.”, a spus Dan Gartofan.

La Raliul Sibiului Pirelli, etapa a V-a, va participa şi echipajul format din Claudiu David, pilotul de teste Promotor.ro şi Mihaela Beldie, cei doi rezolvând până la urmă situaţia în ceea ce privesc problemele financiare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.