Randări: aşa ar putea arăta noua generaţie Mazda MX-5

Autor: Oraan Mărculescu 26 aug. 2011 Știri auto
Randări: aşa ar putea arăta noua generaţie Mazda MX-5

Pe baza unor schiţe depuse de Mazda la oficiul pentru patente din Tokyo, cei de la AutoExpress au realizat o randare a noii generaţii Mazda MX-5VEZI AICI IMAGINILE.

Aşadar, noua Mazda MX-5 va avea un look destul de cuminte, ca şi actuala generaţie, păstrând proporţiile foarte compacte şi stilul de roadster purist ale generaţiilor de până acum. De altfel, după cum afirmă inginerii japonezi, obiectivul lor este de a obţine o maşină foarte uşoară, cu o masă proprie de maxim 950 kg.

Prin urmare, gabaritul se pare că va fi ceva mai redus decât al generaţiei actuale, dar spaţiul din cockpit va fi păstrat la aceleaşi cote. Evident, acest lucru va fi posibil prin utilizarea noilor tehnologii Skyactive, ceea ce va însemna şi un downsizing al motorizării: conform informaţiilor britanicilor, noua Mazda MX-5 va avea sub capotă un motor 1.5 Skyactive-G de 125 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte şi care va consuma doar 4,2 litri/100 km.

Dacă va arăta sau nu aşa noua Mazda MX-5, vom afla la începutul anului viitor, în preajma Salonului Auto Geneva 2012, unde este programată premiera mondială a noii generaţii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide