Randări: ce-aţi spune de un Saab 9-5 Cabrio?

Nu sunt puţini cei care ar vrea să vadă Saab evoluând substanţial în următorii ani. Iar pasionaţii au tot felul de idei - cum ar fi şi versiunea decapotabilă a lui Saab 9-5, realizată în photoshop.

Randări: ce-aţi spune de un Saab 9-5 Cabrio? Randări: ce-aţi spune de un Saab 9-5 Cabrio?

Fanii de pe saabunited.com au avut plăcerea să descopere de curând nişte randări bazate pe Saab 9-5 - mai exact, versiunea decapotabilă a originalei berline suedeze. Dar nu reală, ci virtuală.

Se pare că maşina se pretează la această transformare, linia decapotabilei fiind foarte curată, iar rezultatul fiind foarte lăudat. Aproape că îţi poţi imagina deja maşina rulând sub soarele californian...

Totuşi, se pune întrebarea dacă un asemenea model ar avea succes, câtă vreme mai există în gamă Saab 9-3 Cabrio, bazat pe berlina de clasă medie Saab 9-3. Ei bine, de ce nu?

Dacă Saab 9-5 se laudă cu o lungime de 5 metri, este clar că un eventual 9-5 Convertible ar avea cel puţin 4,8 metri, ceea ce ar plasa acest model în segmentul decapotabilelor de clasă mare, de genul lui BMW Seria 6 Cabrio sau Mercedes Clasa E Cabrio.

CREZI CĂ VA EXISTA ÎN REALITATE SAAB 9-5 CABRIO?

Saab 9-5 Convertible - de ce nu? O propunere deocamdata doar virtuala

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.