Randări: coupe-ul bazat pe Astra se va numi Opel Calibra?

Conform britanicilor de la Auto Express, în gama Opel Astra va apărea şi o versiune coupe clasică, în trei volume, care va prelua celebra denumire Opel Calibra. Iată cum va arăta noul Opel Calibra.

Randări: coupe-ul bazat pe Astra se va numi Opel Calibra? Randări: coupe-ul bazat pe Astra se va numi Opel Calibra?

Jurnaliştii de la Auto Express au informaţii credibile conform cărora denumirea Opel Calibra va reveni pe firmament din 2013 - VEZI AICI RANDĂRILE.

Noul Opel Calibra va fi bazat pe platforma tehnică a lui Opel Astra şi va avea două caroserii: coupe şi cabrio. De altfel, nu de mult am avut ocazia să vedem primul teaser pentru cabrioletul Opel, maşină care se află deja în teste intensive pe şosea, mai multe publicaţii prezentând deja poze spion cu Opel-ul decapotabil.

Noul Opel Calibra va avea alt caracter faţă de Opel Astra GTC, care e un hatch foarte nervos. Calibra, în schimb, va miza pe eleganţă şi va oferi spaţiu pentru cinci pasageri, dar şi un portbagaj suficient de mare. Faţă de Opel Astra, Calibra va plusa cu nişte elemente de design specifice - de exemplu, "branhiile" de sub faruri.

Inginerii promit un comportament sportiv şi un echipament luxos pentru noul lor coupe, care, în versiune Vauxhall, pentru Marea Britanie, se estimează că va porni de la 22.000 de lire sterline (circa 25.100 euro). În condiţiile în care majoritatea producătorilor mizează pe găsirea unor nişe în domeniul compactelor, noul Opel Calibra va readuce în actualitate stilul convenţional al coupe-ului în trei volume.

CREDEŢI CĂ NOUL OPEL CALIBRA VA AVEA SUCCES?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.