Randări cu noua generaţie Ford Mondeo

Noua generaţie Ford Mondeo urmează să fie prefigurată de un concept chiar cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011, din toamnă. Pentru moment, însă, francezii de la L'Automobile Magazine ne prezintă versiunea lor despre cum ar putea arăta Mondeo 4.

Randări cu noua generaţie Ford Mondeo Randări cu noua generaţie Ford Mondeo

Actuala generaţie Ford Mondeo a fost lansată în 2007, iar în vara lui 2010 a primit un facelift relativ discret. Atenţia se îndreaptă acum către cea de-a patra generaţie, care ar trebui să apară în 2012 - VEZI AICI RANDĂRILE.

Cei de la L'Automobile Magazine au realizat câteva randări, prin care încearcă să ne dea o idee despre cum ar putea arăta noul Mondeo. Iar realitatea virtuală ne arată o maşină care aplică reţeta evoluţiei în materie de design, viitorul model rafinând, practic, stilul adoptat de actuala versiune Mondeo facelift.

Grila şi farurile urmează să fie mai înguste, în contradicţie cu imensa fantă centrală din spoiler, aşa încât noul Mondeo va fi o maşină cu un aspect mai îndrăzneţ, chiar mai agresiv. În acelaşi timp, sunt evidente pretenţiile în creştere ale celor de la Ford, Mondeo urmând a da dovadă de mai mult dinamism şi rafinament, cu un spate care aminteşte oarecum de Mazda6, nu de noul Ford Focus.

În ce priveşte dimensiunile, noua generaţie Mondeo va evolua foarte puţin, fiind deja printre cele mai spaţioase berline de clasă medie, în timp ce portbagajul va plusa cu noi idei practice. În schimb, la nivel tehnic noul Mondeo va veni cu o mică revoluţie, urmând a propune o versiune de propulsie hibridă. Toate motorizările pe benzină vor fi dotate cu turbosuflantă, în timp sistemul Stop&Start va fi standard pe toate propulsoarele.

Mai multe detalii despre noul Ford Mondeo vom afla cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011, unde sunt mari şanse să fie expus un concept care, cel mai probabil, va prefigura noua versiune Ford Mondeo Coupe, care a fost deja confirmată oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.