Randări cu omologul lui Audi A5 Sportback: Seat Palma

Se pare că zvonurile unui omolog Seat pentru Audi A5 Sportback încep să fie serioase. Blogul maghiar de virtual-tuning hvtm.hu vine cu o propunere foarte interesantă, botezază Seat Palma.

Randări cu omologul lui Audi A5 Sportback: Seat Palma Randări cu omologul lui Audi A5 Sportback: Seat Palma

După ce, nu de mult, au apărut pe internet schiţe destul de realiste cu un model Seat bazat pe Audi A5 Sportback, iată că avem parte şi de nişte randări mai bine puse la punct pentru un posibil model hatchback-în-5-uşi spaniol, denumit generic Seat Palma şi fiind realizat de blogul de virtual-tuning hvtm.hu.

VEZI AICI RANDĂRILE CU SEAT PALMA

Faţă de schiţele alb-negru iniţiale, aceste randări sunt mai evoluate, având un aer de veridicitate suficient de accentuat (atât cât poţi cere de la o randare pe calculator). Partea frontală este clar diferită de a lui Audi A5 Sportback, având mai multe curburi şi o expresie mai puţin masculină. Partea din spate este radical diferită, mizând pe un stil masiv şi nonconformist.

Seat Palma se diferenţiază şi prin muchia descendentă de pe lateral, o "semnătură" iniţiată de Seat Altea şi continuată de toate modelele de după aceea, din ultimii ani.

Seat a apelat până acum la "reciclarea" precedentei generaţii Audi A4, care, prin mici modificări de design în faţă şi în spate, a devenit Seat Exeo. Rămâne de văzut dacă germanii vor considera oportună reciclarea lui A5 Sportback într-un model Seat, ceea ce ar putea ameninţa originalitatea maşinii germane.

Oricum, zvonurile par destul de serioase, aşa încât nu ar fi de mirare dacă spaniolii ne-ar face o surpriză la Salonul Auto Paris 2010, măcar cu un concept de acest gen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.