Randări cu viitoarea generaţie Lada Niva

Un designer brazilian încearcă să ne ofere un preview pentru cum ar putea arăta noua generaţie Lada Niva. Care nu pare să se ridice la înălţimea Duster-ului. Voi ce ziceţi?

Randări cu viitoarea generaţie Lada Niva Randări cu viitoarea generaţie Lada Niva

Despre viitoarea generaţie Lada Niva încă nu ştim sigur multe lucruri. Au apărut zvonuri că noua Lada Niva ar putea fi, de fapt, un Duster cu siglă Lada, dar şi zvonuri privitoare la un model nou, pe care l-ar putea dezvolta chiar casa de design Pininfarina.

Iată că pe un blog brazilian, irmaododecio.blogspot.com, am descoperit nişte schiţe destul de interesante, propuneri demne de luat în seamă pentru un urmaş al micului offroader rusesc. Atenţie, vorbim de un urmaş al primei generaţii, care încă se mai produce în paralel cu modelul modernizat, Chevrolet Niva.

Aşadar, designerul brazilian a încercat să transpună pe Niva secolului XXI multe trăsături ale modelului original: se remarcă farurile rotunde şi semnalizatoarele minimaliste plasate deasupra lor, capota care "muşcă" din aripa faţă sau stopurile verticale, care încadrează un hayon simplu.

Au fost imaginate atât versiunea cu trei uşi, cât şi una cu 5 uşi, per total randările cu Niva arătându-ne un SUV foarte compact, cu o alură robustă, dar care degajă şi un aer surprinzător de dinamic.

Totuşi, nu putem spune că aceste schiţe cu Niva sunt de natură să-i dea emoţii Duster-ului nostru. Rămâne să aşteptăm mai multe informaţii oficiale despre noua Lada Niva, anul 2011 fiind de aşteptat să ne ofere unele surprize.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.