Randări: iată cum ar putea arăta a treia generaţie Audi TT

A treia generaţie a coupe-ului compact Audi TT urmează să apară pe piaţă în 2013. Iată cele mai noi informaţii despre noul model TT.

Randări: iată cum ar putea arăta a treia generaţie Audi TT Randări: iată cum ar putea arăta a treia generaţie Audi TT

Conform francezilor de la L'Automobile Magazine, cea de-a treia generaţie Audi TT, care va apărea în 2013, va afişa noul ADN Audi într-un pachet aerodinamic similar cu cel actual - VEZI AICI RANDĂRILE.

Partea frontală va fi mai dinamică, graţie farurilor cu o formă complexă, cunoscută deja de pe conceptul Audi A3 Sedan, iar grila va fi mult mai mare şi va fi flancată de două fante sportive în spoiler. Capota va fi mai plonjată, iar arcele roţilor vor fi bine evidenţiate, cam în stilul conceptului Audi e-Tron, de la Detroit 2010.

Silueta noului Audi TT va fi, în mare, aceeaşi ca la generaţia actuală, cu plafonul puternic plonjat, gabaritul nu va fi mai voluminos, maşina rămânând foarte compactă, iar configuraţia interioară va rămâne de 2+2 locuri. Designul habitaclului va suferi şi el modificări, iar nivelul calităţii, deşi unul foarte bun la actualul TT, ni se promite a atinge noi standarde.

Platforma tehnică va fi aceeaşi de la noul Audi A3 (deci va fi a lui VW Golf 7), atâta doar că noul TT va utiliza mai multe componente din aluminiu, mai ales în ce priveşte suspensia. Motorizările vor fi cele de top de pe noul Audi A3, în program fiind şi o propulsie hibridă, dar şi una care să utilizeze sistemul e-tron quattro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.