Randări: iată cum ar putea arăta noul Renault Megane 4

Debutul noii generaţii Renault Megane este aşteptat în anul 2013, francezii având aşteptări foarte mari de la noua lor compactă. Cei de la Auto Bild vin cu informaţii proaspete, dar şi cu randări interesante pe tema Megane 4.

După refreshul imaginii de marcă iniţiat de conceptul Renault DeZir, urmează să vedem foarte curând un facelift destul de important al actualei generaţii Renault Megane, ori la finalul lui 2011, ori la începutul lui 2012 - cel mai probabil, această surpriză este lăsată ca noutate pentru Salonul Auto Geneva 2012.

Însă pentru francezi viitorul este mai important decât prezentul, iar noua generaţie Renault Megane 4 are o misiune foarte grea: aceea de a-i ţine piept şi chiar de a rivaliza serios cu noul Volkswagen Golf 7, care va apărea în 2012. Germanii de la Auto Bild ne oferă un preview propriu pentru noul Megane 4 - VEZI AICI RANDĂRILE.

Noul Megane ar urma să fie o compactă cu un bot impunător, pe care să troneze imensa siglă romboidală Renault, în timp ce farurile vor renunţa la rotunjimi în favoarea unui stil mai angular (ba chiar uşor germanic). Maşina va rămâne, însă, fluidă, exprimând rafinament franţuzesc, iar spatele va miza pe un dinamism crescut.

Noul Megane 4 va fi un hatchback de 4,4 metri lungime, care promite un interior mult îmbunătăţit, atât la nivelul aspectului, cât şi al dotărilor de confort şi siguranţă, în timp ce motorizările se anunţă foarte competitive în privinţa raportului putere/consum. Nu vor lipsi versiunile break şi sedan din gamă, dar şi un coupe, renumele Megane RS fiind dus mai departe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.