Randări: iată cum va arăta Alfa Romeo Giulia, succesorul lui 159

După ce au încercat să rivalizeze cu Audi A4 şi BMW Seria 3, dar cu prea puţin succes, italienii vor înlocui actuala berlină Alfa Romeo 159 cu o mult mai senzuală Giulia. Iată cea mai interesantă propunere de până acum.

Randări: iată cum va arăta Alfa Romeo Giulia, succesorul lui 159 Randări: iată cum va arăta Alfa Romeo Giulia, succesorul lui 159

Experimentul Alfa Romeo 8C s-a dovedit un adevărat boom de imagine pentru marca italiană, care a început să folosească aceeaşi reţetă şi pentru modelele de serie mare. Acum este rândul modelului de clasă medie, urmaş al lui Alfa Romeo 159, care se va numi Giulia.

Renunţarea la indicativul din cifre pentru un nume senzual este în conformitate cu schimbarea designului. Deşi imagini cu noul model încă nu au "transpirat" pe internet, pasionaţii vin cu tot felul de propuneri, care mai de care mai interesantă.

De această dată, italianul Alessandro Masera ne face să visăm cu ochii deschişi la ceea ce poate deveni, de departe, cea mai frumoasă berlină de clasă medie - VEZI AICI IMAGINILE.

Părând mai degrabă o declinare în versiune sedan a sportivei Alfa Romeo 8C, Giulia desenată de Alessandro Masera adoptă un stil de concept, cu o siluetă foarte nervoasă, dar şi extrem de elegantă. Imaginea de marcă este inconfundabilă, maşina arborând cunoscuta siglă triungiulară, care decupează adânc spoilerul frontal.

Spatele aminteşte foarte mult de Ferrari, prin cele două stopuri rotunde şi perechea de evacuări de pe laterale, în timp ce partea dorsală a maşinii pare foarte apropiată de stilul coupe cu 4 uşi. De altfel, impresia de coupe este asigurată atât de integrarea clanţei portierei spate în montant, cât şi de profilarea foarte artistică a lateralelor.

Speranţe ca Alfa Romeo Giulia să arate exuberant există, deoarece Sergio Marchionne, boss-ul grupului Fiat, a declarat că designul final al maşinii nu a fost încă aprobat (probabil maşina trebuie adaptată şi pentru gusturile americanilor). Sperăm ca oficialii să fie influenţaţi de această randare.

AŢI VREA CA ALFA ROMEO GIULIA SĂ ARATE ASTFEL?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.