Randări: noul Mercedes-Benz C-Class promite să atragă mai mult tinerii

Autor: Adrian Mihălţianu 08 aug. 2012 Știri auto
Randări: noul Mercedes-Benz C-Class promite să atragă mai mult tinerii

Noul Mercedes-Benz C-Class anunţă o schimbare destul de mare, nu doar din punct de vedere stilistic, ci şi în ce priveşte mecanica şi tehnologiile folosite în interior.

VEZI AICI RANDĂRILE CU MERCEDES-BENZ C-CLASS

Conform italienilor de la Quattroruote, germanii au ca obiectiv atragerea unor clienţi mai tineri, drept pentru care designul noului C-Class va fi influenţat de stilul fratelui de clasă compactă A-Class, dar şi de liniile celebrului deja coupe cu 4 uşi Mercedes-Benz CLS. Prin urmare aşteptaţi-vă ca oficialii să folosească din plin termeni precum „sofisticat”, „fresh” şi „dinamic” referindu-se la designul maşinii.

Ca dimensiuni, noul Mercedes-Benz C-Class nu va evolua prea mult, lungimea urmând să fie doar puţin mai mare de 4,6 metri. În schimb, la nivelul masei se vor înregistra economii importante, în primul rând datorită folosirii oţelurilor şi aliajelor uşoare.

Gama de motorizări este de aşteptat să fie mult mai eficientă, promiţând scăderea consumului şi a emisiilor de CO2 cu până la 20%, un aport însemnat avându-l şi coeficientul aerodinamic mai bun, Cx-ul urmând a se cifra în jurul valorii de 0,25.

Pe lângă cutiile de viteze manuală cu 6 trepte şi automată 7G-Tronic, noul C-Class va mai beneficia şi de o cutie cu 7 trepte şi dublu-ambreiaj, dar şi de noua cutie automată cu 9 trepte, disponibilă pe motorizările mai puternice.

Pentru că noul Mercedes-Benz C-Class îşi doreşte să sensibilizeze clientela mai tânără, va fi acordată o atenţie deosebită interiorului şi dotărilor multimedia. Astfel, sistemul Command va fi foarte evoluat, iar surse din interiorul companiei afirmă că ar putea fi oferit opţional chiar şi un sistem de control bazat pe gesturi – la fel cu acela de pe conceptul F 800 Style, de la Geneva 2011.

Voi ce credeţi:

VA FI MAI VÂNDUT NOUL MERCEDES-BENZ C-CLASS DECÂT AUDI A4 ŞI BMW SERIA 3?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide