Randări: Range Rover Evoque Cabrio va inaugura o nouă nişă în Europa

Pentru moment, ideea unui SUV-cabriolet Range Rover Evoque se zbate între zvonuri şi afirmaţii oficiale parţiale. Însă britanicii de la Auto Express par siguri de un astfel de viitor model - iată cum cred ei că va arăta.

Randări: Range Rover Evoque Cabrio va inaugura o nouă nişă în Europa Randări: Range Rover Evoque Cabrio va inaugura o nouă nişă în Europa

Conform surselor britanicilor de la Auto Express, nu este exclusă în viitorul apropiat apariţia unei versiuni decapotabile pentru Range Rover Evoque, cel mai nou SUV compact de fiţe, - VEZI AICI RANDĂRILE.

Nu ar fi primul SUV decapotabil, pentru că în toamna anului trecut acest lucru l-au făcut japonezii, prin noul Nissan Murano CrossCabriolet, inaugurat la Salonul Auto Los Angeles 2010. Însă Range Rover Evoque Convertible ar fi primul SUV compact premium decapotabil de pe piaţă.

Pentru moment, maşina este oferită în versiune cu 3 uşi (care, de fapt, este considerată un SUV-coupe) şi cu 5 uşi. Cabrioletul ar fi, astfel, a treia versiune de caroserie a unui model care se anunţă foarte promiţător ca vânzări. Evident, cabrioletul ar urma să fie derivat din versiunea Evoque 3 uşi, urmând a oferi 4 locuri şi un acoperiş pliabil din material textil.

Oricum, britanicii trebuie să ia cât mai rapid o decizie în privinţa lui Range Rover Evoque Cabrio, deoarece s-ar putea ca nemţii de la Audi să "le ia faţa" prin viitorul Q5 Cabrio, prefigurat încă de acum 4 ani de conceptul Audi Cross Cabriolet Quattro, iar cei de la BMW se pare că iau în calcul o versiune decapotabilă pentru Mini Countryman, dacă ne gândim la conceptul Mini Beachcomber.

Voi ce credeţi:

VA EXISTA O VERSIUNE CABRIO A LUI RANGE ROVER EVOQUE?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.