Randări: Renault Megane facelift - Phase 2

Gama compactă Renault Megane 3 urmează să primească un facelift foarte serios, urmând a arbora o imagine de marcă în genul celei inaugurate de conceptul Renault DeZir. Iată ultimele informaţii despre faceliftul lui Megane.

Randări: Renault Megane facelift - Phase 2 Randări: Renault Megane facelift - Phase 2

Francezii de la Caradisiac vin cu noi informaţii despre faceliftul prin care va trece modelul de clasă compactă Renault Megane 3 - aşa numitul facelift "Phase 2". Şi care, evident, este inspirat de conceptul Renault DeZir, inaugurat cu ocazia Salonului Auto Paris 2010.

Renault Megane 3 a fost lansat oficial în 2008, aşa încât în 2012 urmează să treacă printr-un facelift binevenit. Astfel, partea frontală va deveni mult mai impunătoare decât acum, sigla Renault urmând a trona în mijlocul unei grile orizontale, bine evidenţiate. Farurile vor fi modificate subtil ca formă, însă efectul va fi garantat graţie adoptării luminilor de poziţie cu LED-uri.

Totuşi, nu vorbim de modificări de amploare, care să modifice total maşina, deoarece francezii vor să ţină cont şi de costurile reduse ale acestui facelift. Prin urmare, faceliftul va fi vizibil în special în partea frontală, unde spoilerul va fi şi el redesenat, pentru a se integra în noul design. În spate, se pare că nu vorbim de modificări majore, păstrându-se stilul actual, uşor împrospătat.

Până la finalul lui 2012, faceliftul va fi aplicat pe versiunile de caroserie hatchback în 5 uşi, coupe şi break, iar în 2013 programul Phase 2 va fi aplicat şi pentru monovolumul Scenic, dar şi pentru coupe-cabrioletul Megane CC. Din meniu vor face parte atât o gamă nouă de culori pentru caroserie, cât şi alte combinaţii de tapiţerii pentru interior.

Phase 2 va mai însemna pentru Megane şi adoptarea noului motor diesel 1.6 dCi de 130 CP, precum şi upgrade-uri ale gamei de motorizări pentru o scădere a emisiilor de CO2. Nu vor lipsi setările la nivelul suspensiilor, pentru obţinerea unui mai bun compromis între confort şi stabilitate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.