Randări: versiunea decapotabilă Citroen DS3 Cabrio

Autor: Oraan Mărculescu 11 aug. 2011 Știri auto
Randări: versiunea decapotabilă Citroen DS3 Cabrio

Zvonurile unui Citroen DS3 Cabrio nu sunt noi, dar, până acum, nu avem nici o confirmare oficială relativ la o astfel de versiune. Totuşi, din ce în ce mai multe surse dau ca sigură soluţia unui acoperiş textil în genul celui de la Fiat 500C sau al defunctului C3 Pluriel.

Prin urmare, DS3 Cabrio va fi doar parţial decapotabil, plafonul fiind din material textil, însă montanţii şi geamurile laterale spate vor rămâne aceleaşi. Din păcate, se pare că nu vom vedea această versiune în toamnă, la Salonul Auto Frankfurt 2011, ci în primăvara anului viitor, la Geneva 2012.

Până atunci, însă, se estimează că, la nivel tehnic, DS3 Cabrio va beneficia de aceeaşi gamă de motorizări precum versiunea normală, cu excepţia variantei sportive DS3 Racing. Astfel, Citroen va ataca frontal concurentul numărul unu Mini Cabrio şi o va lua înaintea germanilor de la Audi, care pregătesc şi ei un A1 Cabrio.

Ca preţuri, se pare că DS3 Cabrio va costa cu 2.300-2.500 euro mai mult decât un Citroen DS3 normal, aşa încât trebuie să ne aşteptăm la preţuri de bază din jurul a 17-18.000 euro (cu peste 4.000 euro mai puţin decât în cazul lui Mini Cabrio).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide