Range Rover Evoque debutează în raliul Dakar

Cel mai mic model produs de Land Rover va lua startul în raliul Dakar, echipat cu un motor diesel de origine BMW.

Range Rover Evoque debutează în raliul Dakar Range Rover Evoque debutează în raliul Dakar

Range Rover Evoque vrea să demonstreze că poate îndeplini şi alte roluri, în afară de acela al SUV-ului de life-style pentru care cea mai mare provocare o reprezintă, cel mult, bordura din faţa vreunei cafenele. Echipa britanică de raliu Excite Rally Raid Team vrea să folosească în raliul Dakar un Evoque în două portiere, modificat intens, conform standardelor competiţionale.

Maşina va fi echipată cu o motorizare de origine BMW. Este vorba despre propulsorul diesel de 3.0 litri, 275 CP şi 650 Nm, folosit pe BMW Seria 5. Range Roverul Evoque în variantă de Dakar a fost preparat de Rabe Race Cars şi va folosi o transmisie ZF, un sistem de suspensie furnizat de Rieger şi jante de 16 inchi, echipate cu pneuri de deşert BF Goodrich. Cei trei piloţi cărora li se va da pe mână bolidul sunt Martin Rovwe, Andrew Colez şi John Hardy.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.