Range Rover Evoque este maşina anului 2012 pentru femei

Autor: Iulian Dnistran 10 oct. 2012 Știri auto
Range Rover Evoque este maşina anului 2012 pentru femei

Maşina anului 2012 pentru femei este SUV-ul britanic Land Rover Range Rover Evoque. Verdictul a fost dat de către un grup de jurnaliste auto din 12 ţări, care au votat şi pentru participanţii din următoarele patru categorii: maşină de familie, maşină de lux, maşină sport şi maşină economică.

BMW Seria 3 a câştigat titlul de cea mai bună maşină de familie, în timp ce SUV-ul Audi Q3 a ieşit pe locul al doilea, iar compacta Ford Focus a ieşit pe trei.

La categoria maşini de lux, Range Rover Evoque a fost declarat câştigător, Jaguar XJ a ieşit pe locul al doilea, iar Audi A6 a luat locul trei.

Cea mai bună maşină sport, în opinia juraţilor, este Porsche 911. La această categorie, ele au acordat locul al doilea către Jaguar XKR, iar locul al treilea către Mercedes-Benz SLK.

Cea mai economică maşină a fost declarată Honda Civic, urmată de Volkswagen UP! pe locul al doilea şi de Ford Fiesta pe locul al treilea.

Per total, Range Rover Evoque a fost declarată cea mai bună maşină a anului 2012, BMW Seria 3 a ieşit pe locul al doilea, iar Audi Q3 pe trei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide