Range Rover lansează SVAutobiography. Cel mai luxos model de până acum - FOTO

Jaguar Land Rover şi-au anunţat prezenţa la ...

Range Rover lansează SVAutobiography. Cel mai luxos model de până acum - FOTO Range Rover lansează SVAutobiography. Cel mai luxos model de până acum - FOTO

Jaguar Land Rover şi-au anunţat prezenţa la Salonul Auto de la Los Angeles din 2017, care începe la 1 decembrie la LA Convention Center, cu o gamă de vehicule noi sau actualizate în mod semnificativ.

Unul dintre ele este Range Rover SVAutobiografia 2018, care va avea premiera mondială pe tărâm nord-american.

Versiunea superioară a SUV-ului va beneficia de aceleaşi actualizări ca şi Range Rover facelift, care a debutat luna trecută cu o nouă grilă, modificări ale cabinei şi unele modificări în lista de motoare.

Sub capota noului Range Rover va exista un motor V8 de 575 cai putere, care va face ca maşina să atinga suta în doar 4,3 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 283 km / h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.