Range Rover Sport LE - ediţie lmitată

Din păcate, pentru acest model, construit într-un număr foarte mic de exemplare, va trebui să traversaţi oceanul Atlantic, deoarece le este destinat doar americanilor.

Range Rover Sport LE - ediţie lmitată Range Rover Sport LE - ediţie lmitată
"LE" semnifică "Limited Edition", ceea ce are acoperire în fapte: doar 250 de exemplare vor fi construite, exclusiv pentru piaţa americană. În principal, este vorba de un kit exterior discret, care, pe lângă jantele Stormer de 20", include un spoiler nou şi un nou look pentru evacuări. Pe lângă acestea, nivelul de echipare standard este mai generos, datorită pachetului "Luxury Interior Package", ceea ce necesită un cec de cel puţin 80.000 USD, motorizarea fiind cea de vîrf, V8-ul de 4,2 litri, dotat cu compresor mecanic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.