Range Rover Sport SVR: cel mai rapid Land Rover debutează la Goodwood

Britanicii de la Land Rover vor prezenta la Goodwood Festival of Speed prototipul maşinii care a primit instantaneu titlul de „cel mai rapid şi puternic Land Rover din istorie”. Te-am făcut curios?

Range Rover Sport SVR: cel mai rapid Land Rover debutează la Goodwood Range Rover Sport SVR: cel mai rapid Land Rover debutează la Goodwood

Range Rover Sport SVR este cel mai puternic şi rapid model de serie din istoria producătorului englez Land Rover şi va fi prezentat, sub formă de prototip, la Goodwood Festival of Speed 2014, unde îşi va arăta talentul de vitezoman pe celebrul traseu de pe domeniul Goodwood al Lordului March.

Deocamdată, britanicii au fost destul de zgârciţi cu informaţiile, însă au scăpat, printre rânduri, informaţia că SUV-ul va ascunde nu mai puţin de 550 CP sub capotă. Şi, dacă mă iau după sunetul absolut malefic pe care îl scoate în videoclipul de mai jos, aş putea paria la sigur că este vorba despre un V8.

Pe lângă faptul că o să accelereze rotaţia Pământului de fiecare dată când va pleca de pe loc, Range Rover Sport SVR e modelul care anunţă crearea unei noi linii de variante sportive Land Rover care vor purta denumirea SVR. Un fel de M al britanicilor, dacă vrei, doar că aplicabil doar pentru SUV-uri.

Tot la Goodwood, prototipul RR Sport SVR se va întâlni cu Jaguar F-Type Project 7 – un speedster care se laudă că este cel mai puternic şi rapid Jaguar de serie din istorie.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.