Raport GM pe primul trimestru

General Motors a raportat pierderi de 3,25 miliarde dolari în primul trimestru, după profitul de 62 de milioane dolari în intervalul similar din 2007.

General Motors a raportat pierderi de 3,25 miliarde dolari în primul trimestru, după profitul de 62 de milioane dolari în intervalul similar din 2007, şi un declin al veniturilor de 1,6%, la 42,7 miliarde dolari, în urma unei greve a furnizorilor şi a unor costuri excepţionale, transmite Reuters.

Excluzând elementele excepţionale, producătorul auto american a înregistrat pierderi de 350 milioane dolari, respectiv 62 cenţi pe acţiune, sub nivelul de 1,67 dolari pe acţiune estimat de analişti, transmite Reuters.

Directorul financiar al General Motors (GM), Ray Young, a declarat că analiştii au subestimat vânzările grupului pe pieţele emergente şi progresul înregistrat în reducerea costurilor în America de Nord. Young a mai spus că GM anticipează o redresare a vânzărilor de automobile pe piaţa Statelor Unite în a doua jumătate a anului, deşi va fi mai redusă decât a estimat la începutul anului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.