Rapperii Kanye West şi Jay-Z distrug un Maybach în videoclip-ul piesei Otis

De dragul show-off-ului, rapperi Kanye West şi Jay-Z se "apucă" de transformat un Mayback într-o aberaţie de maşină în cel mai nou video clip al lor.

În efortul lor de a şoca rapperi Kanye West şi Jay-Z pun mâna pe un aparat de tăiat şi se apucă să transforme Mayback-ul într-o maşină "căzută" direct din filmul Mad Max. Rezultatul, o creaţie apocaliptică care "aruncă" flăcări.

Maşina va fi scoasă la licitaţie, iar banii vor fi donaţi. Mesajul actului umanitar apare la finalul videoclipului: "Acest autovehicul va fi scos la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru dezastrul din Africa cauzat de seceta puternică".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.