Rapperul Post Malone şi-a cumpărat un Bugatti Chiron de 3.000.000 de dolari

Rapperul Post Malone, care este recunoscut pentru colecţia sa de maşini, şi-a cumpărat un Bugatti Chiron alb pe care a dat 3.000.000 de euro. Acesta va sta în garajul său alături de alte exponate excentrice, printre care un Rolls-Royce Phantom, un F-150 Raptor Baja Racer, un Chevy C10 restomod, dar şi un Subaru WRX în configuraţie standard.

Rapperul Post Malone şi-a cumpărat un Bugatti Chiron de 3.000.000 de dolari Rapperul Post Malone şi-a cumpărat un Bugatti Chiron de 3.000.000 de dolari

Informaţii despre proaspăta achiziţie a lui Post Malone a fost răspândită pe Youtube de către OB Prestige Auto, un dealer de maşini de lux din Gatineau, Canada, care s-a specializat în comercializarea modelelor exclusive de la producători ca Bugatti, Koenigsegg sau Ferrari. Potrivit videoclipului, pe care-l puteţi admira mai jos, Malone a vizitat showroom-ul dealerului şi a făcut un test drive pe drumuri publice cu Chiron.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

Malone poate fi auzit în clip cum laudă calităţile hipercarului de 1.500 de cai-putere: „Chiron nu este ca un McLaren, nu este ca nimic altceva. Doamne, Dumnezeule!” Întrebat de persoana din dreapta dacă îi place maşina, acesta răspunde „Îmi place la nebunie!”

Frumosul Bugatti Chiron era listat pe site-ul deralerului având un rulaj de 241 de mile (circa 390 de kilometri). Nu este clar dacă această distanţă a fost parcursă după ce maşina a ajuns în showroom, mai ales că în videoclip se spune că maşina nu a fost condusă niciodată pe drumruiile publice înainte de a fi cumpărată de Post Malone.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.