RAR va lansa o aplicaţie care va oferi istoricul de daune şi kilometrajul oricărei maşini înmatriculate în România

Şoferii care vor să cumpere o maşină second-hand vor putea afla foarte uşor numărul real de kilometri şi istoricul daunelor.

RAR va lansa o aplicaţie care va oferi istoricul de daune şi kilometrajul oricărei maşini înmatriculate în România RAR va lansa o aplicaţie care va oferi istoricul de daune şi kilometrajul oricărei maşini înmatriculate în România

Şoferii care vor să cumpere o maşină second-hand vor putea afla foarte uşor numărul real de kilometri unui autovehicul şi problemele tehnice avute de-a lungul timpului printr-o aplicaţie lansată de RAR. Registrul Auto Român va lansa, în aproximativ două luni, o aplicaţie care va furniza dosarul de daune al oricărei maşini înmatriculate în România. Costul unui astfel de raport va fi cuprins între 3 şi 5 euro.

Aplicaţia este făcută în colaborare cu Autoritatea de Supraveghere Financiară, iar aceasta va cuprinde toate maşinile înregistrate în ţară.

Doar în primul semestru al anului, RAR a omologat 700.000 de maşini second-hand, iar asta înseamnă că aplicaţia va fi un instrument important pentru cei care îşi cumpără un automobil la mâna a doua. Statisticile arată că, în prezent, în România sunt înmatriculate 7,6 milioane de vehicule.

Sursă: economica.net

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.