RAR vrea verificări anuale

Ca o soluţie pentru sporirea siguranţei rutiere, Registrul Auto Român a propus ca maşinile mai vechi de 7 ani să fie verficate anual.

RAR vrea verificări anuale RAR vrea verificări anuale

"Am propus Agenţiei Naţionale pentru Mediu, primăriei Capitalei, Ministerului Transporturilor, Ministerului Mediului şi Ministerului Economiei şi Finanţelor ca maşinile mai vechi de şapte ani să fie verificate o dată pe an. Noi, ca logistică şi personal, suntem pregătiţi. Urmează ca autorităţile să vadă dacă este fezabilă sau nu propunerea noastră", a declarat, marţi, după conferinţa "Mediafax talks about Auto Industry", directorul tehnic al RAR, Flavius Câmpeanu.

El a arătat că o astfel de decizie a fost aplicată şi în anul 2000, pentru circa 12 luni. Totodată, Câmpeanu a anunţat că RAR intenţionează să construiască lângă Bucureşti, la Bolintin Vale, o pistă pentru testarea şi omologarea maşinilor modificate major. Mai multe puteţi citi pe Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.