Răzbunare simplă şi eficientă pe şoferii care parchează pe două locuri

Un băiat din Ungaria a găsit o metodă simplă prin care să le arate şoferilor neatenţi (sau neinteresaţi) că au parcat pe două locuri cu hatchback-urile lor de oraş.

Răzbunare simplă şi eficientă pe şoferii care parchează pe două locuri Răzbunare simplă şi eficientă pe şoferii care parchează pe două locuri

Cu toţii am trecut prin asta. Poate că a fost vorba despre locul de parcare plătit din faţa blocului sau de un loc bun în parcarea centului comercial. Cel puţin o dată s-a găsit cineva care are impresia că maşina lui de oraş are nevoie de două locuri de parcare, aşa că le-a ocupat cu nonşalanţă.

Dar iată că s-a găsit cineva care să îşi facă dreptate într-un mod cât se poate de nonviolent. A luat o rolă de bandă de mascare (din aceea care se foloseşte în vopsitoriile auto sau la renovările de apartamente) şi a trasat, peste maşina vinovatului, linia care delimitează cele două locuri de parcare.

Banda de mascare e ieftină şi nu strică vopseaua când vine vremea să fie dată jos, spre deosebire de banda de reparaţii (duct tape), care are un adeziv extrem de puternic.

Poze via http://mr-fuckin-fifty.tumblr.com/

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.