Răzbunarea unui bărbat înşelat. Victimă colaterală: maşina – FOTO

Autor: Marius Vișan 20 aug. 2019 Știri auto

Unele relaţii se pot termina urât, însă cei mai mulţi oameni nu se răzbună pe maşini pentru acest eşec. 

Totuşi asta nu este o regulă. Iată un exemplu: americanul Hunter Mills, în vârstă de 20 de ani, a folosit un buldozer încărcat cu pământ pentru a acoperi un Cadillac CTS din 2010, condus de iubita sa.

Conform unui tweet al biroului şerifului din Okaloosa, Florida Mills a vrut să stea de vorbă cu iubita lui, aşa că ea s-a prezentat la firma la care lucra tânărul, care oferea servicii de excavare. Cei doi au avut o discuţie în contradictoriu, iar la un moment dat prietena lui Mill a refuzat să răspundă la o întrebare, probabil al cui era Cadillacul cu care venise.

Apoi Mills şi-a ieşit din fire, s-a urcat la volanul buldozerului şi a descărcat bena plină cu pământ direct pe maşină. Unul din geamurile maşinii era deschis aşa că pământul a intrat şi în interior.

Daunele au fost estimate la peste 1.000 de dolari (900 de euro), iar poliţiştii spun că făptaşul s-ar putea alege chiar cu închisoare şi o amendă de până la 5.000 de dolari (4.500 de euro).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide