Răzbunarea unui bărbat înşelat. Victimă colaterală: maşina - FOTO

Unele relaţii se pot termina urât, însă cei mai mulţi oameni nu se răzbună pe maşini pentru acest eşec.

Răzbunarea unui bărbat înşelat. Victimă colaterală: maşina - FOTO Răzbunarea unui bărbat înşelat. Victimă colaterală: maşina - FOTO

Unele relaţii se pot termina urât, însă cei mai mulţi oameni nu se răzbună pe maşini pentru acest eşec. 

Totuşi asta nu este o regulă. Iată un exemplu: americanul Hunter Mills, în vârstă de 20 de ani, a folosit un buldozer încărcat cu pământ pentru a acoperi un Cadillac CTS din 2010, condus de iubita sa.

Conform unui tweet al biroului şerifului din Okaloosa, Florida Mills a vrut să stea de vorbă cu iubita lui, aşa că ea s-a prezentat la firma la care lucra tânărul, care oferea servicii de excavare. Cei doi au avut o discuţie în contradictoriu, iar la un moment dat prietena lui Mill a refuzat să răspundă la o întrebare, probabil al cui era Cadillacul cu care venise.

Apoi Mills şi-a ieşit din fire, s-a urcat la volanul buldozerului şi a descărcat bena plină cu pământ direct pe maşină. Unul din geamurile maşinii era deschis aşa că pământul a intrat şi în interior.

Daunele au fost estimate la peste 1.000 de dolari (900 de euro), iar poliţiştii spun că făptaşul s-ar putea alege chiar cu închisoare şi o amendă de până la 5.000 de dolari (4.500 de euro).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.