RCA obligatorie pentru scutere?

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) intenţionează să introducă obligativitatea încheierii de poliţe de răspundere civilă auto pentru scutere au declarat, agenţiei MEDIAFAX, reprezentanţi ai CSA.

RCA obligatorie pentru scutere? RCA obligatorie pentru scutere?

"Deocamdată impunerea încheierii de poliţe RCA pentru scutere se află în fază de proiect, doar s-au purtat discuţii cu societăţile de asigurări pentru a le aduce la cunoştinţă că ar putea fi introdusă această obligativitate", au afirmat sursele citate.

Aceste demersuri sunt considerate necesare întrucât numărul accidentelor în care au fost implicate scutere a crescut semnificativ în ultima perioadă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.