Reacţia unui şofer după ce a fost tras la răspundere este incredibilă într-o ţară europeană

Unde-i lege, e degeaba

Reacţia unui şofer după ce a fost tras la răspundere este incredibilă într-o ţară europeană Reacţia unui şofer după ce a fost tras la răspundere este incredibilă într-o ţară europeană

Povestea e scurtă. Fugă de poliţie, amendă 1.500 de lei şi 3 puncte de penalizare. Adică nimic în comparaţie cu fapta. Şoferul craiovean, aşa cum se vede în această înregistrare, parcase ilegale pe trotuar, iar când a fost oprit pentru legitimare, a făcut “stânga-mprejur” şi a fugit de poliţie, cu viteză, pe trotuar, printre pietoni, punând în pericol pietonii şi alte maşini. Suntem indignaţi că într-un asemenea caz de nesupunere, şoferul scapă atât de uşor. Oricare şofer ar fi scăpat la fel. Da, într-adevăr, neoprirea la semnalele poliţistului este contravenţie şi se sancţionează cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile. În acest caz, şoferul a fost oprit, rugat să se legitimeze şi a fugit conştient de la locul faptei.  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.