Realizarea unui program de control al calităţii carburantului din benzinării

S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A. solicită cercetătorilor din domeniu, profesorilor de marcă din toate centrele universitare din România, mass-mediei , precum şi producătorilor de carburanţi să-şi unească eforturile în vederea realizării unui program de control al calitătii combustibilului din benzinării.

Realizarea unui program de control al calităţii carburantului din benzinării Realizarea unui program de control al calităţii carburantului din benzinării

Calitatea produselor petroliere din benzinării este una din principalele teme de discuţie din cadrul întâlnirii oficialilor Rafinăriei S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A. cu reprezentanţii învăţământului academic-specializările Automobile şi Autovehicule rutiere din toate centrele universitare din România, precum şi cu reprezentanţi ai asociaţiilor inginerilor de automobile, reprezentanţi mass-media şi reprezentanţi ai transportatorilor.

Odată cu aniversarea a zece ani de la înfiinţarea învăţământului academic în specializările Automobile şi Autovehicule rutiere la Universitatea "Ovidius" din Constanţa, Rafinaria S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A. a lansat o invitaţie la colaborare de durată între participanţi cu obiectivul promovării calităţii produselor pentru automobile performante, cu clienţi cât mai mulţumiţi şi într-un mediu cât mai curat.

Dezbaterea "LUKOIL -Vector şi referinţă a dezvoltării durabile a României, în condiţiile competitive ale pieţei autovehiculelor moderne", organizată în perioada 3-5 iunie 2011, la Sulina îşi propune să realizeze un sistem integrat de control al calităţii produselor, de la rafinărie până la punctul de alimentare din benzinării, ceea ce reprezintă un plus de garanţie a calităţii produsului, în conformitate cu cele mai înalte standarde şi norme europene.

Rafinaria S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A. solicită cercetătorilor din domeniu, profesorilor de marcă din toate centrele universitare din România, mass-mediei, precum şi producătorilor de carburanţi să-şi unească eforturile în vederea realizării unui program de control al calităţii din benzinării şi a unui sistem de informare a populaţiei despre calităţile carburanţilor.

S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A intenţionează să adreseze acest program jucătorilor de pe piaţa carburanţilor din România şi organelor de stat în vederea întocmirii unui Memorandum comun privind controlul calitătţii produselor petroliere din România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.