Rechemare în service

Peste 120.000 de maşini Dodge Avenger şi Chrysler Sebring vor fi rechemate în service din cauza unor probleme la compartimentul motor.

Rechemare în service Rechemare în service
Peste 120.000 de Dodge Avenger şi Chrysler Sebring 2007 echipate cu propulsorul pe benzină de 2,4 litri vor fi rechemate în service datorită unei probleme de etanşare a motorului care acţionează ventilatorul radiatorului. Datorită acestei probleme, antigelul are toate şansele să ajungă în interiorul motorului de antrenare a ventilatorului existând riscul unui scurt-circuit care ar putea provoca un incendiu în compartimentul motor. Remedierea problemei va începe în luniile următoare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.