Rechemare în service

GM va rechema în service 181.516 modele Chevrolet HHR asamblate în ultimii doi ani pentru probleme cu privire la siguranţa pasagerilor în cazul unui impact.

Rechemare în service Rechemare în service
Problema apare la modelele ce nu sunt dotate cu bare opţionale de rigidizare a acoperişului, acestea nereuşind să treacă testul de siguranţă nr. 201 din Federal Motor Vehicle Safety Standard "protecţia pasagerilor în interior la impact ". Mai exact capetele ocupanţilor pasagerilor pot avea de suferit în urma unei coliziuni.

Chevrolet va rezolva această problemă prin instalarea unui plastic ce are rolul de absorţie a energiei la impact în zona plafonului. Maşinile asamblate între 2006 şi 2008 vor putea veni în service începând cu luna martie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.