Rechemare in service

Al treilea mare constructor din Coreea de Sud este nevoit să-si invite 10.177 de clienţi în service-uri pentru o reparaţie gratuită.

Rechemare in service Rechemare in service

Problema constă într-o defecţiune la servodirecţie şi afectează un număr foarte mare de SUV-uri Winstorm, aşa cum sunt denumite în ţara de origine. Peste hotare, precum şi în ţara noastră, acest model se vinde sub numele de Chevrolet Captiva. Vehiculele cu probleme au fost asamblate între 1 iunie şi 26 octombrie anul trecut.

Oficialii GM au declarat că, din fericire, nu s-au înregistrat victime din cauza acestei defecţiuni. Costurile reparaţiei vor fi suportate, aşa cum era şi normal, de către producător, însă acesta nu a precizat încă valoarea lor. Momentan nu se ştie însă dacă şi modelul geamăn de la Opel a avut această problemă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.