Rechemare in service

Grupul Chrysler a anunţat că rechemă în service un numar de 80894 de Jeep Wrangler şi Dodge Nitro, toate fabricate în 2007.

Rechemare in service Rechemare in service

Cauza este un defect ce poate duce la o pierdere de putere sau chiar intreruperea funcţionarii motorului. Potrivit producătorului american a existat şi un accident datorat acestui lucru dar nu au existat victime. De altfel National Highway Traffic Safety Administration a deschis o investigaţie în Mai după ce a primit 180 de plângeri de calare a motorului la modelele Wrangler si Nitro. Precum toate celelalte rechemări, Chrysler Group va informa toţi posesorii în următoarele săptămâni şi va efectua reparaţiile gratuit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.