Rechemare în service

Producătorul japonez cheamă înapoi în service din cauza riscurilor de iscare a incendiilor peste 140.000 de exemplare din cel mai vândut model al său pe piaţa americană.

Rechemare în service Rechemare în service

Problema principală este reprezentată de filtrul de aer al motoarelor în 4 cilindri de 2,5 litri. În cazul în care un obiect suficient de fierbinte reuşeşte să intre în comportimentul elementului de filtrare, acesta se poate aprinde ducând la izbucnirea unui incendiu. U.S. National Highway Traffic Safety Administration a deschis o anchetă dupa ce deja două cazuri de astfel de incidente au fost raportate. În total 140.852 de exemplare vor fi rechemate în service, unde Nissan le va schimba gratuit filtrul de aer cu unul care să fie rezistent la foc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.