Rechemare în service

Conform Associated Press, citat de siteul just-auto.com, 420.000 de maşini Nissan Pathfinder vândute în perioada 1997-2001, vor fi rechemate în service datorită unor posibile probleme la conducta de alimentare cu combustibil.

Rechemare în service Rechemare în service
Posibilele probleme la circuitul de alimentare a celor 420.000 de maşini Nissan pot să apară, conform oficialilor, în ţările în care se foloseşte sarea pentru dezăpezirea drumurilor în anotimpul friguros. Se pare că sursa acestor probleme este proasta izolare a rezervorului şi conductei de alimentare. Modelele afectate de această posibilă problemă sunt Nissan Pathfinder şi Infiniti QX4, maşini fabricate în perioada 1997-2001.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.