Rechemare în service Mercedes Benz

Aţi citit bine, Mercedes Benz recheamă în service trei modele cu probleme, dar nu orice modele, ci MY 2007 SLR McLaren, toate cu probleme la montajul parbrizului.

Rechemare în service Mercedes Benz Rechemare în service Mercedes Benz
Potrivit celor de la Mercedes una din substanţele necesare adezivului pentru parbriz a lipsit la montarea acestuia ducând la o fixare necorespunzătoare. Rechemarea va începe luna aceasta iar cei trei posesori vor fi chemaţi la service pentru a li se repara defecţiunea pe gratis. Parbrizul va fi demontat şi pus la loc folosindu-se de data asta un adeziv corespunzător.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.