Rechemare în service Mercedes Benz

Producătorul german recheamă în service 9004 exemplare cu probleme la un senzor ce poate duce la pierderea puterii, lucru nedorit de nimeni atunci când efectuezi o depaşire şi din faţă se apropie cu viteză un alt autovehicul.

Rechemare în service Mercedes Benz Rechemare în service Mercedes Benz
Vehiculele vândute în America vor fi rechemate în service pentru o reparaţie gratis, cei de la NHTSA afirmând că problema apare la un senzor al arborelui cotit care din cauza unei funcţionări defectuoase poate duce la pierderea puterii. Modelele afectate sunt E320 Bluetec, ML 320 CDI şi GL320 CDI toate fiind aşteptate în atelierele Mercedes în cel mai scurt timp pentru reparaţii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.