Rechemare în service Nissan - Titan, Armada şi Infiniti QX56

Nissan va rechema aproape 200.000 de modele cu probleme, ce pot duce în final la supraîncălzire şi chiar incendii.

Rechemare în service Nissan - Titan, Armada şi Infiniti QX56 Rechemare în service Nissan - Titan, Armada şi Infiniti QX56

180.644 de modele produse între 2005-2006 marca Nissan Titan şi Armada, plus Infiniti QX56 asamblate după 17 martie 2005 echipate cu un sistem de aer condiţionat cu piese Viesteon fac parte din ultima rechemare de la service. Aşa cum ştiţi, rechemările în service se fac doar pentru problemele care pun în pericol viaţa pasagerilor.

Un aer condiţionat cu probleme nu ar pune multe probleme reale pasagerilor, însă în acest caz, altfel stă situaţia. Pentru că datorită unei izolaţii proaste împotriva apei, umezeala excesivă poate duce la rugină în cadrul compresorului de aer condiţionat, care în timp se traduce în supraîncalzire şi posibil chiar incendii. De aceea dealerii Nissan şi Infiniti vor testa maşinile rechemate şi le vor remedia problemele dacă este necesar. Gratis, evident.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.