Rechemare în service pentru 243.000 SUV-uri GM

Cei de la General Motors nu au probleme nici de mecanică, nici de electronică. Însă "buturuga mică" nu înseamnă că e neimportantă: este vorba de o problemă la prinderea centurilor de siguranţă pentru locurile din spate.

Rechemare în service pentru 243.000 SUV-uri GM Rechemare în service pentru 243.000 SUV-uri GM

După ce, în primăvară, cei de la General Motors au fost nevoiţi să recheme în service 1,3 milioane de maşini din cauza unor probleme la direcţie, acum aproape un sfert de milion de SUV-uri trebuie să treacă prin service pentru remedierea unei probleme banale.

Mai exact, în cazul scaunelor din spate, centurile de siguranţă pot să nu fie bine prinse, deşi declicul clapetei de fixare te-ar putea face să crezi că totul este în ordine. Pentru General Motors este cu atât mai frustrant cu cât vorbim de dispozitive realizate de furnizori externi (nu se specifică, totuşi, dacă vorbim de "made in China"...).

Bineînţeles, proprietarii modelelor vizate vor fi notificaţi prin scrisori, iar intervenţia din service, pentru modificarea clapetei, va fi gratuită. Modelele avute în vizor sunt SUV-urile Chevrolet Traverse, Buick Enclave, GMC Arcadia şi Saturn Outlook, produse între 2009 şi 2010.

Rechemarea nu va fi realizată doar pe teritoriul Americii, urmând a fi rechemate în service-uri şi maşinile vândute în Canada, Mexic, Arabia Saudită sau China.

Până în acest moment, General Motors a ajuns la aproape 3 milioane de maşini rechemate în service în decursul anului 2010. Sperăm ca anul acesta să nu mai auzim de "rechemare în service" şi "General Motors" în acelaşi context.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.