Rechemare în service pentru 300.000 de modele Mazda

Conform Mediafax.ro, aproximativ 300.000 de modele Mazda din SUA, Canada şi Mexic vor fi rechemate în service din cauza unor probleme la direcţie.

Rechemare în service pentru 300.000 de modele Mazda Rechemare în service pentru 300.000 de modele Mazda

Constructorul auto a anunţat că modelele Mazda3 şi Mazda5, construite între aprilie 2007 şi noiembrie 2008, au nevoie de reparaţii din cauza unor posibile defecţiuni la sistemul de direcţie, existând un risc ridicat de accidente. Aproape 215.000 din automobilele implicate în acţiunea de rechemare au fost vândute în SUA.

Autorităţile SUA au deschis o anchetă privitoare la aceste probleme în luna iunie, în baza a 33 de plângeri referitoare la modelul Mazda3. Plângerile fac referire la trei accidente.

Mai mult informaţii pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.