Rechemare în service pentru 5.000 de modele Suzuki Kizashi

Mai mult de 5.000 de modele Suzuki Kizashi au fost rechemate în service din cauza unei probleme la torpedou.

Rechemare în service pentru 5.000 de modele Suzuki Kizashi Rechemare în service pentru 5.000 de modele Suzuki Kizashi

Conform Administraţiei Naţionale de Siguranţă a Traficului pe Autostradă, divizia Suzuki din SUA va rechema în service 5.701 de sedan-uri Kizashi, lucru valabil pentru modelele fabricate în perioada 13 octombrie 2009 - 31 mai 2010. Cei de la agenţia de siguranţă spun că, în timpul unui accident, uşiţa torpedoului s-ar putea deschide şi ar putea veni în contact cu pasagerul, ceea ce ar putea duce la rănirea acestuia.

Suzuki a declarat că va începe rechemarea în service pe la jumătatea lunii iulie, costurile reparaţiei nefiind suportate de clienţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.