Rechemare în service Peugeot RCZ

La doar câteva luni după ce a fost lansat, cel mai nou coupe francez, Peugeot RCZ, a fost rechemat în service pentru probleme semnalate la sistemul de frânare.

Rechemare în service Peugeot RCZ Rechemare în service Peugeot RCZ

Între lunile ianuarie şi martie 2010, au fost produse 1.055 de modele Peugeot RCZ, dintre care 150 au fost livrate proprietarilor. Acestea, atât cele care au ajuns la clienţi, cât şi cele care încă nu au părăsit porţile fabricii, vor fi revizuite şi chiar reparate acolo unde sunt probleme.

Mai concret, problema ar fi numai pe versiunea THP de 156 CP pe benzină, la furtunurile de frână faţă, care, ipotetic, s-ar putea deteriora. Pentru remedierea avariei semnalate, acestea vor fi schimbate cu nişte furtunuri ceva mai flexibile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.