Rechemare în service USA: Ford Transit Connect

În America de Nord, Ford a demarat un proces de rechemare în service pentru utilitara Ford Transit Connect. Model care se produce şi la uzina din Craiova.

Rechemare în service USA: Ford Transit Connect Rechemare în service USA: Ford Transit Connect

Ford Motor Company a demarat acţiunea de rechemare în service pentru un număr de 33.728 de modele Ford Transit Connect, produse între decembrie 2008 şi mai 2010, din cauza unei posibile probleme la acoperiş.

Astfel, din cauză că ţintele de fixare ale tapiţeriei acoperişului supraînălţat nu sunt bine dimensionate, în unele cazuri de accident există posibilitatea ca deformarea acoperişului să ducă la rănirea capetelor pasagerilor, lucru observat cu ocazia unor teste de coliziune.

Prin urmare, maşinile vor fi rechemate în service, unde vor fi schimbate ţintele din zona montantului central (B) cu unele mai sigure, costurile operaţiei urmând a fi suportate de către producător.

Rechemarea în service pentru Ford Transit Connect nu afectează modelele din România, care sunt fabricate pentru pieţele europene, vizate fiind doar modelele provenite din uzina Ford din Turcia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.