Rechemare în service Volvo

Producătorul suedez va rechema în service peste 7.000 de maşini pentru o defecţiune semnalată la sistemul de reglare automată a scaunului pasagerului.

Rechemare în service Volvo Rechemare în service Volvo

Mai exact, 7.420 de maşini au fost rechemate în service, din cauza unei defecţiuni la sistemul de reglare automată a scaunului pasagerului din dreapta. Surse oficiale au anunţat că sistemul de culisare a fost fabricat incorect şi acest lucru poate pune în pericol viaţa pasagerului, deoarece îi permite să depăşească "punctul maxim" de reglare în faţă a scaunului.

Modelele afectate sunt S40 fabricate între anii 2009 - 2010, V50, S60 şi noul crossover XC60. Volvo a anunţat că dealerii companiei vor verifica şinele scaunului pentru a detecta prezenţa punctului de oprire şi, dacă este necesară remedierea defecţiunii, nu vor cere costuri suplimentare.

Producătorul suedez nu a programat încă data la care se va face rechemarea în service, însă posesorii maşinilor cu eventualele defecţiuni, pot contacta compania pentru mai multe informaţii. Nu sunt vizate de rechemare modelele de pe teritoriul Europei, problema fiind doar la cele din America de Nord.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.