Rechemare Mazda6

Peste 52.000 de Mazda6 sunt rechemate în service, conform National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Motivul rechemării...sunt păianjenii.

Rechemare Mazda6 Rechemare Mazda6

Conform celor de la National Highway Traffic Safety Administration, se pare că în sistemul de ventilaţie a rezervorului de carburant se poate instala confortabil...păianjeni. Problema devine serioasă atunci când aceştia încep să-şi ţeasă pânza ducând astfel la apariţia unei presiuni negative lucru care poate să provoace crăpături în rezervor.

Se pare că modelele fabricate în 2009 şi 2010 oferă condiţiile "perfecte" pentru micii chiriaşi. Oficialii Mazda au declarat că ţeava de ventilaţie a rezervolui va fi verificată, curăţată, dacă este cazul, şi montată o supapă în partea superioară a acesteia pentru a evita...invazia de păianjeni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.