Rechemare service Nissan - probleme aprindere

Japonezii anunţă o rechemare în service masivă pe plan mondial, pentru 2,1 milioane de maşini Nissan şi Infiniti.

Rechemare service Nissan - probleme aprindere Rechemare service Nissan - probleme aprindere

Inginerii Nissan au detectat o problemă care poate apărea la sistemul de aprindere, aceasta putând provoca înecarea motorului şi chiar oprirea acestuia în mers. Problema afectează circa 2,1 milioane de maşini Nissan şi Infiniti în toată lumea.

Cele mai multe maşini cu probleme se pare că sunt în Japonia, unde vor fi rechemate circa 830.000 de maşini, în timp ce în SUA şi Canada numărul maşinilor care trebuie sa treacă prin service este ceva mai mic, de 760.000 de maşini. În Europa sunt afectate în jur de 350.000 de maşini, iar în China şi Taiwan doar circa 200.000 de maşini.

Modelele care vor trebui să intre în service pentru remedierea problemei (remediere gratuită, bineînţeles) sunt SUV-urile Nissan Armada şi Infiniti QX56, precum şi Pathfinder, Frontier şi XTerra. Dintre maşinile mici menţionăm Nissan Micra (March pe piaţa japoneză), Tiida şi Cube.

De menţionat că, în USA, circa 180.000 de SUV-uri de categorie mare Nissan Armada şi Infiniti QX56 au mai fost rechemate în service pentru probleme ţinând de aerul condiţionat, iar în Europa 130.000 de modele Pathfinder şi Navarra au fost rechemate pentru remedierea unor probleme de soft legate de airbaguri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.