Rechemare service Renault Kangoo - probleme frâne

Cei de la Renault sunt nevoiţi să recurgă la o rechemare în service pentru aproximativ 10.000 de modele Renault Kangoo, urmând a remedia o problemă la conductele sistemului de frânare.

Rechemare service Renault Kangoo - probleme frâne Rechemare service Renault Kangoo - probleme frâne

Modelele Renault Kangoo vizate de această rechemare în service au fost produse între 1 şi 24 aprilie 2009, din cele 10.000 de modele care vor fi rechemate în service, jumătate fiind vândute în Franţa.

Problema ţine de lungimea prea scurtă a conductelor pentru lichidul de frână, în timp existând pericolul ca acestea să se fisureze sau chiar să se desprindă, ceea ce poate duce la consecinţe catastrofale. Până acum, nu a fost înregistrat nici un accident din acest motiv, însă e bine că inginerii francezi au descoperit această problemă şi se iau măsuri.

Operaţia de înlocuire a conductelor cu unele de o lungime corectă, dar şi cu o rezistenţă mai mare la uzură, urmează să dureze circa 90 de minute în service, fără nici un cost din partea clienţilor, evident.

Este a doua rechemare în service la care este supus modelul Renault Kangoo, după ce, la începutul anului, a fost nevoie de o recalibrare a calculatorului care controlează servodirecţia. În acea rechemare în service au fost implicate circa 400.000 de modele Kangoo (produse în 2008) şi Scenic (2006-2007).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.