Rechemare service Volkswagen - probleme cu motoarele TDI

Volkswagen recheamă aproape 170.000 de maşini din SUA, echipate cu motoare TDI, pentru probleme care pot duce chiar şi la incendii.

Rechemare service Volkswagen - probleme cu motoarele TDI Rechemare service Volkswagen - probleme cu motoarele TDI

Reputaţia motoarelor TDI primeşte o lovitură sub centură, care le dă apă la moară cârcotaşilor de serviciu ai grupului Volkswagen. Compania germană este fruntaşă în Statele Unite ale Americii, la vânzarile de motoare diesel, dar tocmai a hotărât rechemarea a 168.275 de maşini echipate cu diferite tipuri de propulsoare TDI.
Deşi este o măsură cât se poate de raţională, pentru orice producător, decizia celor de la VW ar putea strârni îngrijorare şi în Europa. Modelele vizate sunt Jetta, fabricate începând cu 2009, precum şi modelele Volkswagen Golf şi Audi A3 , construite începând cu 2010.
Problemele sunt cauzate de interferenţa dintre vibraţiile sistemului de injecţie cu cele ale injectoarelor, fapt care poate duce la scurgeri de ulei, iar în final, chiar la incendii.
Prin urmare, Volkswagen va monta pe maşinile rechemate un amortizor de vibraţii. Până acum, nu a fost comunicată o acţiune similară şi pe alte pieţe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.