Rechemere în sevice Hyundai

Modelele Sonata fabricate din 2006 până anul acesta vor trebui să se prezinte în service pentru rezolvarea unor probleme legate de declanșarea airbagului pasager.

Rechemere în sevice Hyundai Rechemere în sevice Hyundai
393.714 unități vor fi rechemate luna aceasta ca urmare a unor probleme ale sistemului care detectează prezența unei persoane pe scaunul pasagerului, deteminând dacă aceasta este un copil sau om matur. Sistemul ajunge greșit la concluzia că pe scaun este asezat un copil când de fapt este ocupat de un om matur și va decide nedeclanșarea airbagului în cazul unui accident.

Mașinile vor veni în showroomuri din 26 mai, urmând ca mecanicii Hyundai să înlocuiască mecanismul de determinare a greutății pasagerului situat sub tapițeria scaunului față.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.