Recipientul de şampanie Rolls-Royce costă cât o maşină premium - GALERIE FOTO

Poţi cumpăra multe maşini spectaculoase cu 40.000 de euro, de la SUV la modele sport, ba chiar şi câteva modele premium.

Recipientul de şampanie Rolls-Royce costă cât o maşină premium - GALERIE FOTO Recipientul de şampanie Rolls-Royce costă cât o maşină premium - GALERIE FOTO

Poţi cumpăra multe maşini spectaculoase cu 40.000 de euro, de la SUV la modele sport, ba chiar şi câteva modele premium. Te poţi mulţumii cu un astfel de model sau poţi scumpără noua ladă pentru şampanie a celor de la Rolls-Royce.

Aceasta costă peste 40.000 de euro şi este cel mai exclusivist mod din lume de a transporta o sticlă de şampanie între două puncte.

Construită din aluminiu şi fibră de carbon, dar acoperită cu piele şi lemn, accesoriul Rolls-Royce conţine un set de şampanie pentru patru persoane. O apăsare de buton şi capacul se deschide, iar imediat ies la iveală paharele speciale, aşezate încât să aducă aminte de un motor V12, precum şi sticla preferată de şampanie a proprietarului, răcită de o serie de ventilatoare speciale.

Aceasta oferă şi modul perfect de a depozita şi servi caviar.

Acest dispozitiv este fără îndoială un produs de calitate superioară, însă preţul este doar pe măsura clienţilor de Rolls-Royce.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.